Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 14
Χθες185
Τη βδομάδα 749
Προηγούμενη βδομάδα 2964
Το μήνα 9117
Προηγούμενο μήνα 10228
Σύνολο 863941
Σύνολο Χρηστών5
Χρήστες 0
Επισκέπτες 5
 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ E-EGGRAFES

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ E-EGGRAFES

Αγαπητέ γονέα/κηδεμόνα,

Σας αποστέλλουμε μια επιστολή και 2 Υπεύθυνες Δηλώσεις που αφορούν την προετοιμασία για το άνοιγμα της πλατφόρμας e-eggrafes(Προσοχή : δεν είναι τώρα η στιγμή για την διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής)

Και οι 2 δηλώσεις αφορούν την εγγραφή του παιδιού σας στην επόμενη τάξη και πρέπει να μας αποσταλούν αφού τις συμπληρώσετε με έναν από τους εξής τρόπους:

Α. ηλεκτρονικά μέσω gov.grμε χρήση των κωδικών σας taxisnet. Στην περίπτωση αυτή για διευκόλυνσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπερσύνδεσμο που σας επισυνάπτουμε

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses. Μετά τη συμπλήρωση το στέλνετε ηλεκτρονικά στην αλληλογραφία του σχολείου.και

Β. Να τις προσκομίσετε με γνήσιο υπογραφής από το ΚΕΠ

Υπενθυμίζουμε ότι η μία υπεύθυνη δήλωση θα συμπληρωθεί από τον γονέα /κηδεμόνα που φέρεται ως 1ος κηδεμόνας (π.χ έχει κάνει την περσινή εγγραφή και έτσι φαίνεται στο myschool) και η άλλη από τον έτερο κηδεμόνα.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει 2ος κηδεμόνας δεν  αποστέλλεται η αντίστοιχη δήλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ :και στις 2 υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίαςτου μαθητή ή της μαθήτριας.

Οι γονείς που είναι από το εξωτερικό θα προσέξουν να γράψουν ορθά και καθαρά τα ονόματά τους όπως εμφανίζονται στο taxisnet.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί ως την Δευτέρα 22/4 σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργείου.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1  (Κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με τους κωδικούς του στο TaxisNet)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2   (Έτερος κηδεμόνας)