Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 166
Χθες470
Τη βδομάδα 636
Προηγούμενη βδομάδα 5690
Το μήνα 9624
Προηγούμενο μήνα 19662
Σύνολο 287106
Σύνολο Χρηστών13
Χρήστες 0
Επισκέπτες 13
 

Ενημέρωση σε γονείς/κηδεμόνες (Ψηφιακή Ακαδημία Μαθητή)

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας που έχει ιδρύσει ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μαν.Σφακιανάκης στάλθηκε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του σχολείου το παρακάτω μήνυμα που αφορά τη συμμετοχή των παιδιών σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 16 ωρών δωρεάν με σκοπό την απόκτηση βασικών γνώσεων σε θέματα πληροφορικής.Αφού διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που υπάρχουν στο μήνυμα παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας στέλνοντας στην σελίδα του σχολείου το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας και την ηλεκτρονική του διεύθυνση ως την Πέμπτη 29/10.

Ο Δ/ντής

Βυθούλκας Διονύσιος

 

Αξιόλογοι κύριοι,  

Τέλη Οκτωβρίου ξεκινάει η Ψηφιακή Ακαδημία Μαθητή!

 Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα αφορά ηλικίες 9 έως 17 ετών

Τα παιδιά θα διδαχθούν βασικές γνώσεις προγραμματισμού, ρομποτικής και gamedevelopment. Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό μηνιαίο κύκλο, το σύνολο εκπαιδευτικώνωρών κατάρτισης είναι 16 ώρες. 

?είναι εντελώς δωρεάν

?παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης

?γίνεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 

Για δήλωση συμμετοχής οι γονείς των παιδιών καλούνται  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο σχολείο σας συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το email των παιδιών που θέλουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα. 

Στη συνέχεια εσείς, ως σχολείο, θα μας προωθήσετε την λίστα με τις συμμετοχές και εμείς θα καταχωρίσουμε τα στοιχεία των μαθητών στην εκπαιδευτική πλατφόρμα στην οποία θα διεξάγονται τα μαθήματα.

 Τα προσωπικά στοιχεία των μαθητών θα μείνουν στη βάση δεδομένων του Ινστιτούτου μόνο για το χρονικό διάστημα ενός μήνα που θα διεξάγονται τα μαθήματα, και αμέσως μετά τη λήξη του προγράμματος αυτόματα θα διαγραφούν από τη βάση δεδομένων μας.     

Με εκτίμηση, Υπεύθυνη Έργων του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας 

Τλούμακ Χριστίνα