Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 83
Χθες107
Τη βδομάδα 364
Προηγούμενη βδομάδα 1150
Το μήνα 5657
Προηγούμενο μήνα 11039
Σύνολο 224916
Σύνολο Χρηστών15
Χρήστες 0
Επισκέπτες 15
 

Ενημέρωση για γονείς και μαθητές

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 4264/30-9-2020 τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη υποχρεούνται να ξεκινήσουν αμέσως τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (πλατφόρμα webex.sch.gr).

                Ως εκ τούτου οι μαθητές διαθέτουν ενεργούς λογαριασμούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (www.sch.gr), οι οποίοι έχουν ήδη δημιουργηθεί από τον μήνα Μάρτιο.

Σε περίπτωση απώλειας των στοιχείων του λογαριασμού πρέπει να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου.

                Όσοι μαθητές δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο οφείλουν αμέσως να εγγραφούν σύμφωνα με τις αναρτημένες στην ιστοσελίδα οδηγίες («Οδηγίες για την εγγραφή μαθητή/τριας στο ΠΣΔ»).

Στην ιστοσελίδα του σχολείου θα αναρτηθούν επίσης το πρόγραμμα, οι ώρες διαλειμμάτων και  οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι του κάθε εκπαιδευτικού.

Σας επισημαίνουμε ότι σύμφωνα, με το παραπάνω ΦΕΚ, σε περίπτωση που μαθητές δε θα συμμετέχουν στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση όσο διάστημα διαρκεί η κατάληψη, θα καταχωρίζονται οι απουσίες τους, οι οποίες θα υπολογιστούν συνολικά στον αριθμό των απουσιών.

Ο Διευθυντής                                                                                                    Ο σύλλογος διδασκόντων